Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Világjárók Társasága - Tarawa Atoll (Kiribati Köztársaság)

Esemény kezdete:2019. április 10., 18:00
Esemény helyszíne:Ifjúsági és Szabadidő Ház
Esemény címe:3531 Miskolc, Győri kapu 27./A
A Tarawa Atollt számos alkalommal látogattam hosszabb időre is (2002 és 2016 között hétszer, abból kétszer két-két hónapra és még kétszer egy-egy hónapra, a többi három látogatás csak egy-egy hetes volt). A téma nagyon különleges és érdekes, hiszen úgy néz ki, hogy 2016-ig én voltam az egyetlen magyar a szigeten ('16-ban is én vittem oda még valakit), bár ezt nem tudom kétséget kizáróan megerősíteni, mindenesetre eddig képtelen voltam más magyar tarawai látogatásáról bármit is fellelni. Olyan szigetvilágról van szó, amely elképzelhetetlen volt számomra, amíg oda nem érkeztem. A Dél-Tarawa szigetcsoport töltésekkel mesterségesen egybekötött nyúlványa kb 30 km hosszú, de átlag szélessége mindössze 450 m. Az európai átlagembernek elképzelni is nehéz, hogy hogyan lehet egy ilyen helyen élni...
Az esemény szervezője 600 Ft. belépődíjat kér fejenként az esemény költségeinek fedezésére. Remélem, hogy minden résztvevő úgy érzi majd, hogy megérte.
 
Skublics Máté