Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Szeretettel hívunk és várunk minden hivatását kereső lányt és fiút június első hétvégéjére Bükkszentkeresztre!
A Lelkészségről Krisztina nővér is ott lesz!
Krisztina nővér minden érdeklődőt szeretettel vár, minden kedden 13:00-tól 13:30-ig a Lelkészség imatermében egy rövid imádságra.
Szeretettel várunk római katolikus rítusú, angol nyelvű szentmisére az egyetemi lelkészség kápolnájába.
2022.szeptember 19-én megtartottuk évkezdő ökumenikus istentiszteletünket.
Kedves Barátaink!

Örömmel osztjuk meg veletek az első „Havi menünket”, abból a célból, hogy olyan alkalmakat ajánljunk nektek, amelyekre miskolci egyetemistaként szeretettel várnak titeket. A „Havi menü” terveink szerint minden hónap végén jelenik meg, és a következő hónap programjainak ajánlóját tartalmazza.
Kívánjuk, hogy találjatok magatoknak a felsoroltak között lelkileg megerősítő, hiteteket mélyítő, kapcsolatépítést segítő lehetőségeket.
Várunk benneteket! Ha előzetesen egyeztetnétek időpontot, jelezzetek emailben vagy a honlapon található telefonszámokon
A Miskolci Ökumenikus Egyetemi Lelkészség 2020. szeptember 21-én 18:30-tól a Miskolc Selyemrét Római Katolikus Plébánián (Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky út 33.) Évnyitó Ökumenikus Istentiszteletet tart, melyre minden felekezetből a részt venni kívánó diákokat, oktatókat és dolgozókat egyaránt sok-sok szeretettel várjuk!
Az istentiszteletet szeretetvendégség követi.
A mai apácák életét nem feltétlenül egy világtól elzárt ódon kolostorban kell elképzelni. A munka és imádság mellett sokan sportolnak, van, aki még sárkányrepülőzik is. Nem zárkóznak el a közösségi média használatától sem. Sok szerzetesnőnek van okostelefonja – egyes applikációkat az evangelizáció szempontjából rendkívül hasznosnak tartanak. Ízig-vérig modern személyiségek, miközben elkötelezetten élik a 15. zsoltár szavait: „Istenem vagy nekem, nincs más javam rajtad kívül.”
A Miskolci Ökumenikus Egyetemi Lelkészség Félévnyitó Ökumenikus Istentiszteletet tart 2020. február 10-én 18:00-tól az Lelkészség Kápolnájában / Imatermében (nagyterem a Fornetti fölött).
Az alkalomra minden felekezetből a részt venni kívánó diákokat, oktatókat és dolgozókat egyaránt sok - sok szeretettel várjuk!
Nyissuk méltóképpen ezt a félévet is együtt!
Miskolc – A Miskolci Egyetemen immáron 13 éve működik az Egyetemi Lelkészség. Ökumenikus mini-intézmény lévén, négy felekezet (római és görög katolikus, református és evangélikus) munkáját fogja össze. Az önállóság fenntartása mellett minden közösen végezhető tevékenységet együtt szerveznek a lelkészek.